Start verkoop Waregem Business Park Fase 2

Momenteel wordt de tweede fase van Waregem Business Park, het iconische kantorenpark gelegen langs de Expresweg in Waregem, gelanceerd. Vanaf de zomer van 2020 starten we met de bouw van  het zesde en laatste gebouw voor Waregem Business Park. Wie interesse heeft, kan vanaf nu een kantoorruimte in dit gebouw huren, kopen of leasen.

Waregem Business Park fase 2

In lijn met fase 1: innovatief en CO2-neutraal

Net zoals fase 1 wordt ook dit zesde gebouw in Waregem Business Park volledig CO2-neutraal gebouwd. Concreet betekent dit dat er tijdens het bouwproces zoveel mogelijk duurzame technieken worden gebruikt en dat de onvermijdelijke CO2-uitstoot gecompenseerd wordt door te investeren in een bijzonder klimaatproject in Oeganda.

Daarnaast zijn er tal van besparende maatregelen, waardoor je in Waregem Business op een ecologische en innovatieve manier kan werken en ondernemen:

  • verwarming en koeling op geothermie
  • klimaatplafonds met vloerconvectoren
  • LED-verlichting
  • groendaken

Waregem Business Park fase 2

Architecturale blikvanger

Ook het zesde gebouw werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Govaert en Vanhoutte. De klassevolle en architecturale stijl van het gebouw zal zowel (potentiële) klanten als medewerkers aanspreken, en biedt dus een belangrijke meerwaarde voor toekomstige kopers en huurders. “De tijdloze uitstraling, de combinatie van variatie en eenheid, de duurzame materialen en het monumentale gevoel dat je krijgt door de hoogte en eenheid van de gebouwen maakt van Waregem Business Park een trendsetter in zijn totaliteit”, lichtte architect-zaakvoerder Damiaan Vanhoutte in een eerder interview toe.

Waregem Business Park fase 2

Flexibiliteit in oppervlakte en keuze tussen kopen en huren

Ook in de tweede fase van Waregem Business Park genieten kopers en huurders van bijzondere flexibiliteit. Wie hier wil ondernemen, kan een kantoorruimte huren of kopen. Er zijn ook leaseformules voorzien. Daarnaast zijn de oppervlaktes opsplitsbaar van 100 tot 3000 m². Dit maakt het project ook voor investeerders interessant.

 

Heb je interesse in een kantoorruimte in de tweede fase van Waregem Business Park? Neem dan een kijkje op www.waregembusinesspark.be voor meer informatie of neem contact op met project developer Marie Descheemaeker op 056 28 55 64 of marie.descheemaeker@ion.be.

 


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


lees ook