De toekomst is op maat – Build to Suit

Is de bouw en opvolging van een nieuw industrieel project of kantoorgebouw niet aan jou besteed? Maak dan kennis met onze Build to Suit-aanpak en ontdek een projectontwikkeling op maat, zonder alle zorgen en financiële verrassingen.

Heb je als ondernemer of instituut een concept in gedachten of een locatie op het oog? Dan houdt ION hier 100% rekening mee. Wij zorgen voor een realisatie van A tot Z, zonder zorgen en bovendien op een duurzame manier.

Maar Build to Suit staat voor meer dan enkel een project op maat. Het omvat de ontwikkeling van een gebouw dat aan alle eisen voldoet, zonder compromissen, vertragingen en onverwachte kosten. Hiervoor vertrekken wij vanuit de specifieke wensen van de klant. Het enige wat hij moet doen is de sleutel omdraaien. Deze manier van aanpak drijven we door in alle segmenten van de vastgoedmarkt: van kantoren en gebouwen van openbaar nut tot industriële gebouwen.

Nog al te vaak denken projectontwikkelaars alleen van vanuit een top-down-perspectief bij de realisatie van een nieuw gebouw. Ze bedenken een eigen concept, maar houden onvoldoende rekening met de omgeving en de wensen van de klanten. ION gaat helemaal tegen deze mentaliteit in en biedt hen met Build to Suit een projectontwikkeling op maat aan.

In 6 stappen naar Build to Suit

Benieuwd hoe we met het Build to Suit principe van start tot finish te werk gaan?

  1. Bij aanvang luisteren we naar jouw noden en wensen en gaan we op zoek naar gebouwen of gronden die voldoen aan deze uitstraling. Bij ons vind je alle expertise onder één dak: commercieel, juridisch, financieel en technisch. Build to Suit betekent niet dat je het gebouw moet aankopen. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden zoals, huur, erfpacht of ruil. 
  2. Verder wordt de haalbaarheid onderzocht van de geselecteerde sites d.m.v. onderhandelingen met alle betrokken partijen. Dankzij ons netwerk, onze marktkennis, ervaring en schaalvoordelen staan wij stevig in onze schoenen tijdens deze onderhandelingen. Zo houden we de prijs uitermate scherp en krijgt de klant een zo correct mogelijke prijsinschatting.
  3. In de volgende stap maken we een finaal ontwerp en financieel voorstel. In deze fase wordt de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
  4. Wij zorgen vervolgens voor alles: het aanvragen van de bouwvergunning, de aankoop van de grond en de aanbesteding met de bouwpartners. Dit kan uiteraard volledig in samenspraak, indien de klant dit wenst. Ook kunnen wij het gebouw volledig voorfinancieren en betaal je pas wanneer het gebouw wordt opgeleverd. Op die manier verlies je geen kostbare tijd en kan je je focussen op wat voor jou belangrijk is.
  5. Vervolgens start ION de bouw van het project. Bij ons krijgt u geen aanslepende procedures en onverwachte problemen. Als transparante partner gaan we voor een duidelijke aangename samenwerking.
  6. Tot slot krijgt de klant een kant-en-klaar gebouw en volgt de eigendomsoverdracht.

Duurzaamheid is key

Als CO2 neutrale projectontwikkelaar speelt ION een voortrekkersrol in duurzaamheid. In alle projecten worden de nieuwste ecologische en kostenverlagende technieken gehanteerd. Met deze slimme toepassingen worden er comfortabele, gezonde en inspirerende plekken gecreëerd om te werken, te winkelen of te studeren. Dat alles met respect voor de omgeving. Wij bieden geen stenen, maar wel een mooie energie-efficiënte aanpak waar de klant zich thuis voelt. Want dat is voor ons het allerbelangrijkste.

 


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


lees ook