Summer Event 2018: Team ION for the win

Bij ION zijn we gek op sport. Dat bewezen we nog maar eens tijdens ons jaarlijks summer event. Opwarmen deden we op het inflatable avonturenpark bij Suikercup, daarna schreeuwden we de Rode Duivels naar de overwinning en de volgende dag traden we opnieuw in actie op het strand van Knokke-Heist. Een geslaagd weekend met het hele team! 

Coolste WK-dorp van het land

 

Tijdens een WK voetbal konden we uiteraard de match van de Rode Duivels tegen Engeland niet links laten liggen. We trokken daarvoor met het ION-team richting Veurne en schreeuwden de Belgen naar de overwinnen in het coolste WK- dorp van het land: Suikercup, gelegen op de site van Suikerpark. De achtste finale werd een feit en daarvoor zwierden we achteraf nog eens stevig de beentjes los.

What are we doing?

 

Een team event is de ideale gelegenheid voor een korte update van de werking  van de verschillende teams. Waar staan we? En vooral: what about the future? En het is duidelijk: als een van de snelst groeiende projectontwikkelaars van het land komen er heel wat boeiende uitdagingen op ons af. Uitdagingen die we met het volledige team zullen aangaan! Afsluitend brachten we een werfbezoek aan Beau De L’Air en Cypres, twee ION-projecten in Knokke.

Fit@ION

 

En dan werd het tijd for some real action. Onder een blakende junizon sprongen we op het strand van Knokke-Heist in onze sporty outfits. Tijdens het kiten lieten we ons eens goed uitwaaien, met het padelen bewezen we dat we een goed gebalanceerd team zijn en ook de surfers onder ons gingen er volledig voor, straight forward.

En hoe sluit je een summer event gepast af? Met een zomerse cocktail in een hot tub, of course!

Cheers & see you next year!


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


lees ook