Lancering woonproject The Mills

In een stukje landelijk groen in Zwevegem dat bezaaid is met historische molens verrijzen de woningen voor zo’n vijftig gezinnen. ION bouwt op de Losschaertsite 36 appartementen en 24 woningen, waaronder vijf BEN-woningen. De vides en het uitgekiend spel van niveaus creëren een prachtig lichtspel en ruimtegevoel in elke woning.

The Mills woningen Zwevegem ION

Even ademhalen met de stad op de achtergrond

The Mills ligt op een steenworp van het bruisende Kortrijk en stevig verankerd in het gezellige dorpsleven van Zwevegem, waar lagere en middelbare scholen, supermarkten en sportfaciliteiten ter beschikking zijn. Het centrum en het station van Kortrijk bereik je binnen het kwartier met de fiets via het Guldensporenfietspad. Met de auto rijd je binnen de vijf minuten op de E17.

Aandacht voor duurzaamheid

Elke woning beschikt over een eigen tuin en heeft toegang tot een centraal park en een publieke barbecue die als ontmoetingsplaats zal fungeren. Op deze manier wordt de beschikbare open ruimte op een zo efficiënt mogelijke manier benut. Door de aanleg van grachten en wadi’s wordt een ecologische woonzone ontwikkeld. Daarnaast zorgen de smalle wegen en publieke parkeerstroken voor veilige (speel)straten.

The Mills woningen Zwevegem ION

Vijftig tinten natuurlijk schoon

Achtergael architecten uit Gent (winnaars van een RES- en MIPIM award) en Theunynck-Knockaert Architecten uit Kortrijk kozen samen voor een moderne en strakke architectuur die beslist jong en oud kan bekoren. Ons gezamenlijk streefdoel is om betaalbare en energiezuinige woningen te ontwikkelen.

The Mills woningen Zwevegem ION

Ontdek meer beelden, de plannen en prijzen via  www.the-mills.be


Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


lees ook